"without music, life would be a mistake"
-# #-


English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

[GET MORE ALBUM]


Search By Alphabet:
(0-9)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Didi Kempot - Sewu Kuto

[Download Serba Mp3 Free]
Didi Kempot - Sewu Kuto Lyrics:

Sewo kuto uwis tak liwati
Sewu ati tak takoni
Nanging kabeh
Podo rangerteni
Lungamu neng endi

Pirang tahun aku nggoleki
Seprene durung biso nemoni

#
Wis tak coba
Nglaliake
Jenengmu soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengen ketemu

Senajan sak kedeping moto
Kanggo tombo kangen jroning dodo

Back to #

Senajan waktumu mung sedhela
Tak nggo tombo kangen jroning dodo

Senajan sak kedeping moto
Tak nggo tombo kangen jroning dodo


( Download Serba Mp3 Free )







---------------------------------------------------------------
Cara Mendownload Mp3 "Didi Kempot - Sewu Kuto" di Serba Mp3 Free:
- Klik button "Download Now!" di atas.
- Tunggu beberapa detik sampai di sudut kanan atas muncul tulisan "SKIP" atau "LEWATI" klik tulisan tersebut jika sudah muncul.
- File siap untuk didownload

1 Response
  1. Ferry EP Says:

    wah....keren nih gan.... mari kita lestarikan budaya indonesia yang hampir punah... sekarang jamannya boy and girlband si... padahal enakan campur sari lagunya...



Disclaimer
We only help to search for mp3 files and song lyrics only, not to search for chord guitar, porn videos, hot pictures, nude pictures, sex stories, or other pornographic content.
Please, buy a cassette / CD original or a personal dial tone (NSP / RBT) to support the artist / singer / band in question to continue working.




Enter your email address:

Delivered by FeedBurner